EEN UNIEKE COACH MET ERVARING IN DE TOPSPORT

De eerste 26 jaar van mijn leven stonden in het teken van tennis. Ik nam meerdere malen deel aan de vier Grand Slams en in 1996 stond ik op nummer 62 van de WTA ranking.Ik ademde tennis en ben bijzonder dankbaar dat ik de “universiteit van de topsport” heb mogen beleven. 

Na mijn carrière in de topsport, wist ik absoluut zeker dat ik wilde werken met mensen. Intussen ben ik al 20 jaar als Recruiter en People Manager aan de slag bij Challenge MC, wat ik steeds met heel veel enthousiasme en overtuiging doe.

Ik ervaarde zelf niet enkel hoe hobbelig de weg kan zijn naar de juiste job na een carrière in de sport, maar ook hoe moeilijk het is om niet te bezwijken aan alle uitdagingen die de moderne maatschappij ons oplegt. Steeds vaker worden we geconfronteerd met de zoektocht naar de juiste balans en (werk)geluk. Deze ervaring werd mijn motivatie om vanuit mijn expertise als People manager en topsporter mezelf te specialiseren als “coach” . Inmiddels heb ik de opleiding Loopbaancoach bij HRD Academy en Veerkracht stress & Burn out coach bij Better Minds Academy met succes afgerond.

Omdat tennis nog steeds mijn passie is ben ik in het weekend tennistrainer voor kinderen en jongeren, voornamelijk de allerkleinste (4-11jaar). Bovendien ben ik zelf mama van twee tienermeisjes waardoor ik me heel goed kan inleven in de ouderrol en de problemen die daarbij komen kijken.

MIJN KRACHT ALS COACH

Ik ben een coach die ouders, kinderen, professionals en ieder ander persoon die beter met de topsport die “het leven” heet om wil gaan begeleid. Door mijn ervaring in topsport leerde ik presteren onder druk, omgaan met stress, tegenslagen verwerken, werken naar een doel, prioriteiten stellen en pieken op het juiste moment en met de juiste focus.

Ik combineer deze ervaring als topsporter met mijn opleidingen als coach om jou te ondersteunen in het beste uit jezelf te halen.